Διαμονή στο Παραδοσιακό Κατάλυμα
"Το σπίτι της Σοφίας", Λεφόκαστρο Αργαλαστής, Πήλιο
Αρχική Σελίδα
τηλ. 2423033613, 2421057333, 6973006486, e-mail: sofiamagioglou@yahoo.gr      
   
   
 
 
 
Ακολουθήστε μας
 
 
Δράσεις στην περιοχή

Το Λεφόκαστρο είναι λίγο πιο έξω από το καθιερωμένο δρομολόγιο των τουριστών και είναι ιδανικό για αυτούς που ξέρουν…, άνθρωποι που αναζητούν ησυχία και φυσική ομορφιά και όχι κοσμικές παραλίες.

Η περιοχή έχει υπέροχα χωριά για να επισκεφθείτε, το Χόρτο , την Αργαλαστή , τη Μηλίνα , το Λαύκο , το Τρίκερι , καθώς επίσης και βουνά για περιπάτους και μαγευτικές παραλίες για μπάνιο.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το ανατολικό Πήλιο και να γνωρίσετε τις παραλίες του Αιγαίου, Άη Γιάννη, Χορευτό, Νταμούχαρη, Τσαγκαράδα, Μυλοπόταμος κλπ.

Αν σας ενδιαφέρουν τα σπόρ ή καποια άλλη δημιουργική ενασχόληση προτείνουμε μαθήματα ιστιοπλοίας, υποβρύχιας κατάδυσης, πεζοπορία, περιπατητικές διαδρομές, ποδηλασία, θαλάσσιο και χειμερινό σκί, ιππασία και yoga για τους εναλλακτικούς.

Ακόμη μπορείτε να κάνετε ημερήσιες εκδρομές και να γνωρίσετε το μοναστήρι της Πάου , το λαογραφικό Μουσείο της περιοχής , το τραινάκι του Πηλίου και ν α ζήσετε τις τοπικές γιορτές και τα πανηγύρια.

Η περιοχή διαθέτει πολλά και διαφορετικά αξιοθέατα όπως πανέμορφα χωριά διάσπαρτα, ξακουστές εκκλησίες και μοναστήρια, πλούσιες πολιτιστικές παραδόσεις και έθιμα, φημισμένα παραδοσιακά προϊόντα.

 
 
 
 
site created and hosted by